“A pesar de los muros” documentals i debat obert sobre la presó com a espai de possibilitats mitjançant l’accés a la cultura

Des d’Akelharre us volem convidar a una sessió consistent en el visionat de documentals relacionats amb la temàtica de les presons, les persones privades de llibertat i els seus entorns i families, a més d’una taula rodona per comentar els films i posar sobre la taula el debat sobre el model penitenciari des d’una perspectiva municipal.
.

Es tracta de dos documentals curts.

Un primer documental que ha coordinat el col·lectiu “Las Mirillas”, un grup de noies que fan tallers artístics i de comunicació a les presons de dones. El documental l’han fet les mateixes internes explicant les seves vivències dins dels murs.

El segon documental, “El feriante”, ha estat concebut en format mini serie, i l’han elaborat els interns d’una presó de Rosario (Argentina). El documental forma part de l’activitat que duu a terme el col·lectiu La Bemba del Sur

Aquesta sessió vol ser la nostra petita aportació i mostra de suport al “desembre anticarcelari” que està organitzant el col·lectiu de Familiars de persones preses de Catalunya, que consisteix en la realització de diferents actes durant el mes de desembre.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s