Obre l’Espai La Figa, un projecte autogestionat i connectat amb la realitat sociopolítica i cultural de l’Hospitalet

Des del Col·lectiu Akhelarre us volem presentar un nou espai que hem impulsat juntament amb altres organitzacions de la ciutat. 

La Figa és un nou espai al barri del Centre de l’Hospitalet que obre portes i engega motors aquest dissabte 28 de setembre. I us volem convidar a passar durant la jornada, així poder conèixer-nos, descobrir La Figa, i compartir.

La Figa neix de les sinergies entre diferents col·lectius de la ciutat que evidenciem la manca d’espais on reunir-nos i organitzar activitats. Per això, l’Arrel Cultural, Arran L’Hospitalet, el Col·lectiu Akelharre i Som Barris hem decidit impulsar La Figa. Es tracta d’un projecte autogestionat i connectat amb la realitat sociopolítica i cultural de l’Hospitalet.

L’espai està obert a acollir i compartir col·lectius, projectes i iniciatives del barri i de la ciutat que promoguin la difusió de la cultura popular, la recuperació de la cultura política, l’autoorganització juvenil, el feminisme, el treball relacional i de cures.

 

La salut, la cultura popular i l’empoderament veïnal són els nostres eixos principals. L’espai La Figa ja ha programat un ampli ventall de tallers per aquest trimestre: meditació creativa, Ioga, introducció al Shiatsu, tallers de llengües, educació en la Pau i tallers de dansa.

 

Inaugurem el dissabte 28 de setembre. Començarem a les 12 h amb un vermut de jazz, farem un dinar a 5 euros, jocs, escenari obert i música per acabar a les 21.30 h.

 

Us animem a passar, fer-vos socis i sòcies i construir plegades aquest nou espai obert al barri: La Figa, al carrer de Sant Antoni, 22.

 

* Adjuntem la informació de la inauguració i també dels tallers amb els dies i enllaços per inscriure’s.

https://espailafiga.wordpress.com/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s