Declaració Unitaria: L’HOSPITALET DIU “NO” AL PDU. Des d’#Akelharre ens hi sumem

Des de “No Més Blocs” creiem que és molt necessari que la societat civil de la ciutat de L’Hospitalet (entitats, col·lectius, veïnes..) visibilitzem unides la nostra oposició a aquest pla urbanístic purament especulatiu que preveu la construcció de 26 gratacels i que provocarà grans greujes als ciutadans  com l’augment de la contaminació o l’eliminació de la darrera zona agrícola de L’Hospitalet.

Aquest pla ha demostrat no gaudir de consens en cap dels tres nivells administratius / polítics pels que ha passat (Ajuntament, AMB i Parlament) i així ho hem intentat difondre als barris, a la premsa i a les xarxes.
Cal que, a més de denunciar que el pla no gaudeix de consens polític,
la societat civil ens visibilitzem juntes per fer palès que tampoc gaudeix de cap consens social.

És per això que hem organitzar una declaració amb tots els col.lectius i entitats de la ciutat contraris al PDU GRAN VIA, per a que es vulguin sumar i puguin expressar els seus arguments i motius per oposar-se al PDU.

Aquesta Declaració Conjunta tindrà lloc el pròxim Dimarts 27 de Juny, a la Pl. de l’Ajuntament, davant l’Esglesia Parròquia Santa Eulàlia de Mèrida(https://goo.gl/maps/vNPtYMCWbW62), coincidint al mateix temps amb la cel.lebració del Ple de Juny.

Cada entitat/col.lectiu farà la seva intervenció de 1-2 minuts on exposarà als mitjans de comunicació presents els seus motius per oposar-se al PDU GRAN VIA.

Es tracta d’una ocasió única en la que ens ajuntem i ens visualitzem una bona part de la societat civil crítica a aquest model nefast de ciutat que ens volen imposar.

Si no vau poder venir a la reunió preparatoria i voleu participar us agraïríem ens confirmeu la vostra assistència. També ens podeu enviar la vostra declaració si voleu participar però no podeu venir.

Adreça d’e-mail :nomesblocs@gmail.com

No Més Blocs – Salvem L’Hospitalet
nomesblocs.wordpress.com
www.facebook.com/NoMesBlocs
twitter.com/@NoMesBlocs

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s