Divendres 20 de gener, 19h. Presentació del llibre “Combatir la Islamofobia. Una guia antirracista”

Quantes vegades has sentit opinions que vinculen l’islam amb la violència i el terrorisme? Quantes vegades has sentit que les dones musulmanes no són lliures i estan obligades a portar el mocador? I que l’Islam és bàrbar, irracional, inferior i impermeable a qualsevol tipus de canvi o evolució?

llibre

L’extrema dreta i el fenomen de la islamofobia creix a un ritme alarmant a tot el món, a Europa, i també a la nostra ciutat i als nostres barris. La xenofòbia, cada cop més naturalitzada i institucionalitzada, posa en perill la cohesió social i els drets dels més vulnerables i/o diferents.

Davant aquest panorama, des del Col·lectiu Akelharre volem  analitzar com es construeix el discurs de l’odi. Necessitem eines per fer-li front i aprendre a  combatir-ho. Per això, el proper dia 20 de gener, realitzarem la presentació del llibre “Combatir la Islamofobia. Una guia antirracista”.

L’acte es durà a terme a la teteria de l’Espai Brotes (c/Bruc 46, L’Hospitalet), a les 19 hores. L’entrada serà lliure i intervindran tres de les autores: Fatiha El Mouali, dona d’orígen magrebí, portaveu de la plataforma d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme i tècnica d’acollida a l’ajuntament de Granollers; María González, veïna de l’Hospitalet; i David Karvala, portaveu de la plataforma d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme.

No hi faltis! L’objectiu serà facilitar un espai comunitari de debat que doni respostes polièdriques a la situació actual…

Comptem amb tu, t’hi esperem!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s