Ni sed, ni fred, ni foscor. #PobresaEnergeticaLH Dissabte 28 de maig, 11:00h. Plaça Espanyola.

Ens plau convidar-vos a un Debat Obert al carrer sobre la crua realitat de la Pobresa Energètica a la ciutat que es durà a terme el proper dissabte 28 de maig a les 11:00 a la Plaça Espanyola.
 
La passada tardor, junt amb altres entitats del territori, vàrem encetar aquests debats oberts a la ciutadania, amb l’objectiu d’informar i apropar aquest tema a les persones afectades (que som totes), en especial a aquelles més vulnerables. 
 
A l’acte, professionals, activistes i col·laboradors farem una aproximació del que fem i amb què ens trobem, així com pretendrem recuperar la memòria viva del barri per pensar en possibles reptes de futur. De forma simultànea, hi haurà Punts Informatius per tal de fer assessorament in situ (podeu portar les vostres darreres factures per veure com us podem ajudar!). En acabar, hi haurà un petit piscolabis solidari.
Ens agradaria comptar amb la vostra presència i restem a la vostra disposició per a qualsevol informació addicional.
 
 
Esperem veure’ns el proper dissabte!
CartelActo PE Torrassa.jpg

Nos complace invitaros a un Debate Abierto en la calle sobre la cruda realidad de la Pobreza Energética en la ciudad que se llevará a cabo el próximo sábado 28 de mayo a las 11:00 en la Plaza Espanyola.

El pasado otoño, junto con otras entidades del territorio, comenzamos estos debates abiertos a la ciudadanía, con el objetivo de informar y acercar este tema a las personas afectadas (que somos todas), en especial a aquellas más vulnerables.

Al acto, profesionales, activistas y colaboradores haremos una aproximación de qué
hacemos y con qué nos encontramos, así como pretendemos recuperar la memoria viva del barrio para pensar en posibles retos de futuro. De forma simultànea, habrá Puntos Informativos para hacer asesoramiento in situ (¡podéis traer vuestras últimas facturas para ver cómo os podemos ayudar!). Al finalizar, habrá un pequeño piscolabis solidario.

Nos gustaría contar con vuestra presencia y quedamos a vuestra disposición para cualquier información adicional.

¡Esperamos vernos el próximo sábado!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s