Nou acte de la @XarxaGrogaLH. Dissabte, 24 d’octubre a l’escola Prat de la Manta,

La jornada porta per títol “Xarxa, lluita i desigualtats” i amb ella volem donar visibilitat a les diferents xarxes que ja estan funcionant a la nostra ciutat i que lluiten per erradicar les desigualtats entre els nens i nenes.
12118651_184002475268101_9100199053594276145_nComptarem a més amb 3 ponents de luxe: Joan Maria Girona, Albert Sales i Jordi Ibáñez. Els dos primers han participat en el llibre “Educacions. 40 veus sobre educació i societat” i en Jordi Ibáñez és ex-director de l’Institut Edurd Fontserè, centre reconegut pels seus projectes de col·laboració amb altres entitats.

Un cop acabades les xerrades, podreu conèixer de primera ma les experiències de les entitats i centres participants, visualitzar-los en un mapa interactiu i afegir-hi la vostra entitat.

.Tindrem també tallers infantils i estampació del logo de la Xarxa Groga. No us oblideu de portar la vostra samarreta, bossa, mocador, etc.

Collblanc, Centre, Santa Eulàlia, Bellvitge i Florida mostraran algunes de les seves xarxes a la jornada “Xarxa, lluita i desigualts” del 24 d’octubre. Si tu també fas xarxa entre comunitats educatives i/o entitats al teu barri, vine i ampliarem el mapeig de la ciutat!

Us hi esperem!

Facebook 

Twitter

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s