Segon Torneig de Futbol Antifeixista de Cornellà

KNYAntifaJa tenim aquí el segon Torneig de Futbol Antifeixista de Cornellà organitzat per l’Alternativa d’Esquerres de Cornellà.

Com molts sabeu, aquest no és un torneig de futbol a l’ús. Farem un torneig on nois i noies participarem dins dels mateixos equips, amb la obligació que almenys un noi o una noia siguin sempre dins del terreny de joc. D’altra banda, i en coincidència amb la festa de la hispanitat (que és just dilluns abans), volem fer que la jornada sigui enriquidora en diferents aspectes.

Al col·legi hi portarem una carpa on companyes i companys s’han encarregat de preparar tota una sèrie de documentació  “antirumors” sobre temes d’immigració.  En l’actualitat continuem veient comportaments racistes en la nostra societat, que en moments de crisi com l’actual s’accentuen; hem volgut apropar informacions sobre imaginaris i prejudicis socials que existeixen vers els col·lectius d’immigrants. Creiem que una forma important de lluitar contra el feixisme es generar coneixement col·lectiu vers el seu discurs, i un d’aquests discursos és el que  té  a veure amb atacs a les persones migrades…

Durant el dia jugarem a futbol, podrem prendre quelcom per refrescar-nos, tindrem un dinar popular (també amb menjar per veganes i vegetarianes) un cop finalitzat el torneig amb preus populars, i tindrem la oportunitat de compartir coneixements sobre aquests prejudicis col·lectius que dificulten la vida de moltes persones que la comparteixen amb tots nosaltres.

Al participants se’ls demana bon humor, ganes de còrrer i xerrar, que participin en l’arbitratge dels diferents partits (algú que s’animi, no tot l’equip), i que col·laborin en que la jornada sigui molt agradable per tots i totes les que participem. Convideu amics i familiars a que passin pel col·legi Sant Ildefons a prendre quelcom, a veure com domineu la pilota o com la regaleu (l’important aquí sí que és participar, tant se val si sabem o no jugar…).

Està clar que si algun equip participés de forma violenta seria expulsat, però tenim ben clar que no serà el cas.

Us demanem que en la mida del possible confirmeu la vostra participació i quantes persones es quedaran al dinar que prepararem. No és important si una o dues persones estan en dubte si es quedaran o no, però al menys el gruix de gent que es quedarà si que seria necessari saber-ho. Si coneixeu algun equip que volgués participar i no els hi ha arribat el mail ens ho comuniqueu i l’apuntem. El torneig començarà a les deu del matí, sigueu puntuals!!

Poca cosa més, donar-vos la benvinguda al Segon Torneig Antifeixista de Cornellà, i enviar-vos una abraçada ben forta perquè la guardeu fins dissabte 17, i ja al col·legi ens la doneu de tornada…

Salut!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s