Cicle: Avui per sopar …………….. suport mutu i solidaritat

En el context social que vivim, amb les contínues pèrdues de drets socials i laborals, l’única sortida és trobar-nos amb les nostres veïnes i companyes, per fer front als atacs a la nostra dignitat, de manera conjunta i transversal.

avui suport mutu

Per això, aquest sopar l’hem titulat: Avui per sopar – suport mutu i solidaritat. Ens acompanyaran companyes de la PAH, de les encausades del Parlament, de la Resistència Movistar i en David Bou de la Directa, que va fer un seguiment a Euskadi del mur humà de Gasteiz. Volem que ens expliquin les seves experiències, com des d’un conflicte concret esdevé tota una xarxa de connexions que permet mantenir les lluites en el temps, generar alternatives i teixir suports.

Com sempre la proposta és compartir idees, opinions i bon ambient. Ens agradaria debatre i reflexionar amb tu en el proper “Avui per sopar suport mutu i solidaritat”. Serà divendres 5 de juny a les 20.30 hores al TPK Av. Josep Tarradelles i Joan, 44.
El sopar autogestionat començarà a les 21.00 h i el debat a les 21:15 h.

Un cop cobertes les despeses del sopar, els diners que es recullin es donaran a la lluita dels treballadors/es de Movistar.

Solidaritat i suport mutu, perquè entre totes ho podem tot!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s